Ny hemsida och ny webbshop

2021-05-19

Nu lanserar vi en ny hemsida och successivt en ny webbshop för våra kunder! 

Hemsidan lanseras tisdagen den 25 maj, och från och med detta datum kommer vi också successivt att lansera en ny webbshop. Vi kommer att inleda med att aktiver våra kunder som använder nuvarande BE Online. Detta för att säkerställa funktion och att alla användare blir aktiverade och överförda till den nya plattformen på rätt sätt. Vi kommer att kontakta våra kunder så snabbt som möjligt och vi vill också passa på att poängtera att den äldre versionen av BE Online kommer att finnas tillgänglig parallellt ett tag till. Det finns länk på startsidan samt här.

Skulle du som kund ha önskemål om att skynda på processen med att bli aktiverad för vår nya webbshop så ber vi er kontakta er säljare på BE Group. Ambitionen är att du som kund ska ha nytta av vår nya webbshop på många olika sätt - exempelvis för att göra kalkyler, skicka beställningar, följa orderstatus och kontrollera lagertillgänglighet. Vi inkluderar även möjligheten att prissätta och beställa produktionsservice i form av kapning, blästring och målning. Detta är något som vi vet varit efterfrågat av många.

Nya BE Online ska fortsätta att utvecklas då vi är övertygade om att denna typ av tjänster kommer att fortsätta att växa i betydelse. När du har kommit igång så kom ihåg att vi  gärna emot förslag vad det gäller utveckling och förbättring. Skicka då dina åsikter till beonline@begroup.se så kommer vår referensgrupp att ta förslagen vidare. Tack på förhand. :)

Nyhet-lansering-552x400px.jpg