Karriär

Vår företagskultur

Vår verksamhet är uppbyggd kring människor. Vi menar att det är människor som får saker och ting att hända och som gör att vi kan uppfylla våra kundlöften.

BE Group är en trygg arbetsgivare med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna initiativ och idéer. Arbetsmiljön kännetecknas av värme, öppenhet och prestigelöshet. BE Group utmärks av sina serviceorienterade och lojala medarbetare som tillsammans skapar en god gemenskap och kamratanda där vi ställer upp för och hjälper varandra. På BE Group ges medarbetarna möjlighet att utvecklas och utmanas i det dagliga arbetet som erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Motiverade, handlingskraftiga och delaktiga medarbetare krävs för att nå framgång. Det förutsätter också ett gott och engagerat ledarskap som får medarbetarna att växa, utvecklas och prestera.

BE-klubben

BE-klubben är öppen för alla medarbetare och genom den ska sammanhållning, gott kamratskap och en god anda spira på BE Group Sverige. Under året anordnas olika aktiviteter som exempelvis teaterbesök, studiebesök, ölprovning, stadsvandring och personalfester. Det finns även årliga utlottningar man kan delta i, bland annat konstlotteriet som lottar ut tavlor eller pryllotteriet som lottar ut olika former av prylar.

BE-profilen

På BE Group anser vi att det är viktigt med friskvård. Vår filosofi är att alla vinner på det, både du som medarbetar och vi som företag. Om du som medarbetare mår bra så gör du ett bättre jobb och då mår också företaget bra. BE-profilen är vårt friskvårdsprogram som går ut på att man får poäng för olika motionsaktiviteter. BE-profilen kom till 1999 för att uppmuntra våra medarbetare till att röra på sig regelbundet och den täcker in allt från raska promenader till motion på elitnivå. Under året samlar du på dig poäng som varje kvartal kan generera en premie till de som kommit upp i ett visst antal poäng.